آیت الله سید مجتبی موسوی لاری

مردی که از آلمان و چین و بنین و پرو گرفته تا جزیره موریس ارادتمند داشت.

آیت الله سید مجتبی موسوی لاری

مردی که از آلمان و چین و بنین و پرو گرفته تا جزیره موریس ارادتمند داشت.

آیت الله سید مجتبی موسوی لاری

«آیت‌ الله سید ‌مجتبی موسوی ‌لاری» اندیشمند بزرگ اسلامی در سال 1314 شمسی در شهر لار و در آغوش خاندان علم و دیانت وجهاد به دنیا آمد. وی فرزند «آیت‌الله سیدعلی اصغر موسوی» و نوه «آیت‌الله ‌العظمی سید عبدالحسین موسوی نجفی لاری» رهبر قیام بزرگ جنوب علیه استعمار انگلستان بود.
سرانجام ایشان پس از گذراندن یک دوره طولانی بیماری بامداد روز شنبه 19 اسفندماه 1391 در سن 77 سالگی در مولد خود ـ لار ـ به دیدار حق شتافت.






رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: مرحوم آیت‌الله موسوی لاری با دست خالی و با امکانات یک نفره به اندازه یک لشکر به اسلام خدمت کرد.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین محمد محمدی‌گلپایگانی در آیین قرائت حکم نماینده جدید ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رحلت یک عالم و دانشمند اسلامی ثلمه‌ای بزرگ بر پیکره اسلام و مسلمین است با اشاره به خدمات مرحوم آیت‌الله سیدمجتبی موسوی لاری اظهار داشت: آیت‌الله موسوی‌لاری شخصیت والایی بود که با امکانات کم و یک نفره‌ای که داشت به اندازه یک لشکر کار می‌کرد.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: تألیفات آن عالم فقید به 14 زبان زنده دنیا ترجمه شده بود و به اقصی نقاط عالم چه در آمریکا، اروپا و افریقا و سایر بلاد می‌رفت.

محمدی‌گلپایگانی تصریح کرد: یک روز ایشان به من گفت؛ کتابی را به واشنگتن نزد «حامد الگار» یکی از اساتید برجسته دانشگاه واشنگتن فرستادم و از وی خواستم که این کتاب را به زبان انگلیسی ترجمه کند که چند مدت بعد نامه‌ای از حامد الگار دریافت کردم.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در ادامه گفت: آیت‌الله لاری به من گفت که پس از فرستادن این کتاب نزد آن استاد آمریکایی، پس از مدتی الگار نامه‌ای به من نوشت که در آن آمده بود؛ پس از خواندن این کتاب با وجود اینکه مذهب من شیعه نبود، یقین پیدا کردم که باید تغییر مذهب داده و به شیعه بگروم و از امروز همه رفتارهای خود را طبق مذهب شیعه انجام خواهم داد، اما با این وجود نمی‌توانم این عقیده خود را در دانشگاه واشنگتن اعلام کرده و لازم است که چراغ خاموش حرکت کنم.

محمدی‌گلپایگانی با اشاره به این مطلب که مردم لارستان واقعاً فرزند عالم خود را احترام کردند، افزود: مردم علمای خود را دوست دارند و رمز شکست‌ناپذیری آن‌ها در برابر دشمن همین تمسک به عالمان دینی است.


موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۰۱/۱۱
سید علی رکنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی